LA COMPANYIA


Teatre Sommelier neix a Girona l'any 2012, quan dos actors, un tenor i un sommelier, tot fent un cafè, cerquen una alternativa original als tastos de vi. Així sorgeix la idea d'unir teatre, música i vi per crear un espectacle diferent, on el públic deixa de ser un mer observador per esdevenir una part activa de l'acció.

El seu primer espectacle, Un Tast Reialés una comèdia que ens presenta tres personatges d’època interrelacionats sota un objectiu: la creació del  millor vi del món. Dins d’aquesta trama té lloc el tast de tres vins, que és realitzat pels personatges alhora que pel públic. Amb cada vi s’explica la nota de tast, i cada degustació s’acompanya de la interpretació d’una ària d’òpera (Pucinni, Donizetti i Verdi són alguns dels autors que conformen el repertori).


Un Tast Reial és, doncs, una nova manera d'aproximar-se al món del vi des d’una perspectiva lúdica i original, una experiència que farà les delícies dels amants de la música, el teatre i el vi.




L'EQUIP



En Nani Castellsagué de petit volia ser pagès però per circumstàncies de la vida, i gràcies al seu tiet Pere, va fer la volta a Espanya cantant en anglès fins arribar a l'escola d'actors de Barcelona El Timbal. Té experiència en televisió, publicitat, animacions, manipulacions de titelles i teatre. Actualment combina diferents projectes teatrals (Cia. DeBòlit, Còmoda Teatre, entre d'altres) amb Teatre Sommelier. 




En Joffre Huguet volia ser torero, astronauta i cantautor “pop”. Però els toros no li agradaven i ser astronauta és molt car. Així que, després de fer moltes voltes carregat amb la guitarra, va anar a parar a Girona a l'escola de teatre El Galliner. Té experiència en televisió, animacions de carrer, treball amb màscares i teatre. Actualment combina diferents projectes teatrals (Cia. El Mirador, Cia. A l'Improvizzo Teatre, entre d'altres) amb Teatre Sommelier. 





En Jordi Homs de petit era molt feliç i no volia ser res. Però una guitarra de dues cordes i un acordió de plàstic el varen ajudar a triar el seu camí. Ha fet molts tombs en el món de la música però mai ha abandonat la seva passió per la música clàssica. Ha treballat amb Carlos Santos, pel Gran Teatre del Liceu i fent gires internacionals. Alterna la música, la composició i la pedagogia.





En Conrad Johera volia ser “bomberu” però als 12 anys ja va voler ser maître tot i no saber el que era. Va provar amb la cuina, però això de tenir les mans brutes tot el dia va fer que es decantés per la sala. Té una dilatada experiència en el món de l'hostaleria havent treballat, entre d'altres, al Celler de Can Roca, a l'Hotel Carlemany de Girona com a cap de sala i de sommelier des de fa més de 18 anys.